Kapësja universale me tela sipër

Kapësja universale me tela të lartë të prodhuar nga fabrika jonë është e një cilësie shumë të mirë. Produkti është i kromuar, me acid të fortë dhe rezistencë ndaj korrozionit, drejtim të rregullueshëm të kthimit të bishtit dhe plastikë të trashë në thua, e cila mund ta mbajë provëzën më fort dhe nuk është e lehtë të rrëshqasë.

Kapësja universale me tela sipër-MasterLi, Fabrika e Kinës, furnizuesi, Prodhuesi